Uitleg over MijnONVZ

Wilt u MijnONVZ gebruiken, maar weet u nog niet hoe het werkt? Kijk dan hier hoe eenvoudig het is, zodat ook u uw zorgadministratie voortaan online kunt inzien.

MijnONVZ is uw persoonlijke online omgeving waarmee u uw gehele zorgadministratie eenvoudig kunt beheren. Via MijnONVZ kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw nota indienen en declaraties inzien. En u ziet in één oogopslag wat de huidige stand is van uw eigen risico.

Inloggen
U logt eenvoudig in met uw DigiD en sms-verificatie. Heeft u nog geen DigiD-account of heeft u de sms-verificatie nog niet geactiveerd, ga dan eerst naar DigiD.nl. Of log in via iDIN, een nieuwe inlogmethode die hetzelfde werkt als de methode van uw bank. iDIN is momenteel nog onderdeel van een pilot.

Een declaratie indienen
Wilt u online een nota indienen? Dat gaat heel gemakkelijk. Ga naar het tabblad ‘Uw overzicht’ of ‘Uw declaraties’ en u ziet aan de rechterkant de mogelijkheid ‘Declaratie indienen’. Vervolgens kunt u een scan van uw nota uploaden en vult u de rest van de gevraagde gegevens in.


Declaraties inzien
Onder ‘Uw declaraties’ ziet u alle informatie over uw declaraties. Is uw ingediende declaratie nog niet verwerkt, dan staat deze boven aan de pagina. Daaronder ziet u alle bedragen die wij naar aanleiding van het eigen risico of een eigen bijdrage in rekening hebben gebracht. Helemaal onderaan vindt u alle verwerkte declaraties terug. Selecteer een rekening om de bijbehorende medische details te zien.


Stand van uw eigen risico
Benieuwd naar de stand van uw eigen risico? Aan de rechterkant van het tabblad ‘Uw declaraties’ ziet u de status van uw eigen risico. Ook kunt u een overzicht inzien van de declaraties die met uw eigen risico zijn verrekend.


Tip! Controleer uw e-mailadres
Om alles goed te laten verlopen is het belangrijk dat uw gegevens up-to-date zijn. Controleer daarom onder het tabblad ‘Uw gegevens’ of uw e-mailadres in MijnONVZ correct staat. Zo nodig past u hier uw gegevens aan.

Direct naar MijnONVZ

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding