ZorgConsulent: vrij om te kiezen, vrij om te vragen

Bij ONVZ Zorgverzekeraar bent u helemaal vrij om uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Zo’n keuze is echter niet altijd eenvoudig. Daarom is het soms goed om even te overleggen. Met iemand die niet alleen een luisterend oor biedt, maar ook het zorglandschap tot in detail kent. Een professional dus, die u perfect terzijde kan staan bij het maken van uw keuze.

Maak kennis met uw ZorgConsulent
De ZorgConsulent is uw gids in zorgland. De ZorgConsulent beschikt over veel kennis over behandelmogelijkheden en over gezondheid en vitaliteit. Uw behoefte staat hierin centraal. In een persoonlijk gesprek kunt u met onze adviezen bewuste keuzes maken  tijdens uw zorgtraject. De ZorgConsulent gaat altijd op zoek naar een oplossing die precies past bij uw situatie.

Wachtlijstbemiddeling via ONVZ loont
Wist u dat de ZorgConsulenten de wachttijd van onze verzekerden verkorten met gemiddeld 90 procent? Zeker de moeite waard dus. 

ZorgConsulent wijst mantelzorger de weg
Mantelzorger ben je als je langer dan drie maanden meer dan acht uur per week zorgt voor iemand die chronisch ziek is. Bent u mantelzorger? Dan zorgen we graag ook goed voor ú.

Gezond zijn en blijven
Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk. Het heeft invloed op alles wat u doet. En het kan helpen om ziekten te voorkomen of vroegtijdig op te sporen. De ZorgConsulent helpt u graag op weg. 

Haal het beste uit uw artsenbezoek
Heeft u een afspraak bij uw huisarts of bent u doorverwezen naar een medisch specialist? U heeft in een gesprek meestal maar kort de tijd om duidelijk te maken wat er is. Daarom is het goed om u voor te bereiden. De ZorgConsulent kan u daarbij helpen.

Wilt u meer weten? Lees dan meer en maak eens kennis met onze ZorgConsulenten. Ze staan voor u klaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 50.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding