Wij gaan voor het beste

Ziektekosten verzekeren is ons vak

Kwaliteit staat bij ONVZ Zorgverzekeraar voorop. In alles wat wij doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Steeds gaan wij op zoek naar het beste, naar dat wat goed voelt. Om zo bij te dragen aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van al onze klanten.

Kennis van zaken

Wij werken met enthousiasme en kennis van zaken. Door degelijk werk van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ garandeert ONVZ de beschikbaarheid van kwalitatieve en betaalbare zorg. Die zo goed mogelijk aansluit bij wat klanten willen.

Wij gaan vérder

Natuurlijk ondersteunen wij u als u zorg nodig heeft. Maar wij gaan verder. Daarom bieden wij u verschillende preventiediensten. En tonen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door initiatieven die leiden tot een betere zorg. Zoals Het Beste Zorgidee van Nederland, waarmee wij innovatie in de zorg stimuleren. Daarnaast vergoeden wij de MammaPrint, een belangrijke borstkankertest die nu niet wordt vergoed binnen het door de overheid vastgestelde basispakket.

Voor iedereen

ONVZ is er voor iedereen in Nederland. Ons uitgangspunt: verzekerden die geen zorg nodig hebben, dragen bij aan de kosten van hen die dat wel hebben. Daarmee houden wij de premies stabiel én betaalbaar. Wij zijn een verzekeraar zonder winstoogmerk.

PC&I logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding