De regie in eigen hand

Zorgverzekering met optimale keuzevrijheid

U weet zelf wat het beste is voor u en uw (eventuele) gezinsleden. En u wilt graag verantwoordelijk zijn voor uw eigen keuzes, óók op het gebied van gezondheid. Dat begrijpt ONVZ Zorgverzekeraar. Daarom schrijven wij niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid.

Kiezen kán

In Nederland zijn er verschillende ‘naturaverzekeraars’. Dit betekent dat zij contracten sluiten met zorgaanbieders over de ‘levering van zorg’. Gaat iemand naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan moeten de kosten of een - behoorlijke - bijdrage zelf betaald worden.

Bij een resitutieverzekeraar zoals ONVZ ligt dat anders. Wij vinden optimale keuzevrijheid vanzelfsprekend en vergoeden 100% als aan de polisvoorwaarden wordt voldaan. Ook als uw zorgverlener geen contract met ons heeft. In dat geval krijgt u een rekening mee die u online of via de ONVZ Zorgpas App kan indienen. Deze App  is uitgebreid met een declaratiefunctie. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen. Wij regelen de betaling dan voor u.

Waarom zelf kiezen zo prettig is

  • U wilt graag behandeld worden door uw vertrouwde arts.
  • Uw kind reageert goed op slechts één bepaald (duurder) merk medicijnen.
  • U wilt graag naar een ziekenhuis dichtbij.
  • U wilt ook uw familie en vrienden onnodige reistijd voor een ziekenhuisbezoek besparen.
  • Een persoonlijke klik is essentieel bij de behandeling door een (BIG-geregistreerde) psycholoog.

Oók voor uw medicijnen

ONVZ wilt dat u de geneesmiddelen krijgt die u nodig heeft. Uw arts bepaalt uiteraard welke dit zijn, en wij gaan daar in mee. Ongeacht de prijs, want kwaliteit staat bij ons voorop. Hierin verschillen wij van veel andere zorgverzekeraars, die alleen de goedkoopste variant vergoeden.

Brocacef

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding