Inloggen MijnONVZ

Ondernemers Fit Collectief

Uw unieke ZorgGarantie

Met onze ZorgGarantie – uniek in Nederland - is niet alleen uw werknemer snel geholpen. U bent dat zelf ook. ZorgGarantie houdt namelijk in dat uw werknemer binnen vijf werkdagen een diagnose krijgt. En dat binnen tien werkdagen een behandeling start voor de meeste aandoeningen. Uw garantie dat uw werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Preventieprogramma’s 100% vergoed

ONVZ heeft een aantal preventieprogramma’s in de basisverzekering. Denk bijvoorbeeld aan programma’s op het gebied van alcoholgebruik, overgewicht, stoppen met roken en depressie. Ronduit uniek is dat bij ons alle preventieprogramma’s buiten het eigen risico vallen en altijd 100% door ons worden vergoed. Dat scheelt u en uw werknemers al snel enkele honderden euro’s per jaar per werknemer.

Preventieve workshops

In de aanvullende verzekeringen hebben we preventiecursussen en gezondheidsonderzoek en -check-ups opgenomen. De vergoeding daarvan is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering. Bekijk hier het complete cursusaanbod (pdf). 

Maximale keuzevrijheid dokter en ziekenhuis

Bij ONVZ heeft u maximale keuzevrijheid van dokter of ziekenhuis. Het maakt namelijk niet uit of wij wel of niet een contract hebben met uw gekozen zorgverlener.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding