Werken bij ING, verzekerd bij ONVZ.

ING vindt een goede zorgverzekering belangrijk. Daarom heeft ING gekozen voor ONVZ Zorgverzekeraar. Naast de premiekorting van 10% op de basisverzekering en 20% op de aanvullende verzekeringen, biedt de collectieve zorgverzekering van ONVZ je de zorg van jouw keuze en helpt je om actief met je gezondheid bezig te zijn.

Verzekerd van vrije keuze.

Bij veel zorgverzekeraars is het niet vanzelfsprekend dat u mag kiezen waar en door wie u zich laat behandelen. Bij ONVZ Zorgverzekeraar wel. Als u verzekerd bent bij ONVZ houdt u zelf de regie over de behandeling. U bepaalt welke dokter u consulteert, naar welk ziekenhuis u gaat en uiteraard welke apotheek u kiest. Het is uw gezondheid. Dus u mag het zeggen.

Werken aan gezondheid.

Veel mensen willen actief werken aan hun gezondheid. ING speelt in op deze wens door samen met ONVZ het vitaliteitsprogramma Energy@ING aan te bieden. Dit programma geeft je inzicht in jouw energieverbruik en helpt je om je energiebalans te verbeteren.

Bespaar op uw premie. Niet op de zorg.

Wilt u gebruik maken van het collectief contract met ONVZ? Naast onze uitstekende service en producten, profiteert u als werknemer van ING ook nog eens van een flinke premiekorting van wel 20%. Overstappen kan altijd!

ING Bank logo

  Bereken nu uw premie

English?

Go to English website

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding