Uw gezondheid is een kostbaar bezit

Het is uw gezondheid. Dus u mag het zeggen.

Bij ONVZ komt u op de eerste plaats en niet de declaraties of de procedures. We laten de belangrijkste keuzes over uw gezondheid dan ook aan u over. Zo krijgt u bij ONVZ de optimale vrijheid om zelf te kiezen naar welke arts en naar welk ziekenhuis u gaat. U bent er niet voor ons, wij zijn er voor u. En we kennen onze plaats. U vindt ons aan uw zijde als u ons nodig heeft.

De klantvriendelijkste zorgverzekeraar.

Goed nieuws. ONVZ-verzekerden hebben het meeste vertrouwen in hun zorgverzekeraar, zo blijkt uit onafhankelijk landelijk onderzoek uit 2015 (bron: GfK). Uit hetzelfde rapport blijkt dat ONVZ-verzekerden ons een 8,2 geven, het hoogste cijfer van alle zorgverzekeraars. We werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Zo lanceerden we onlangs onze nieuwe app waarmee u zorgkosten niet alleen snel kunt declareren, maar ook inzicht heeft in uw zorgadministratie.

Wij zijn er voor u.

Bij ONVZ bent u verzekerd van vrije keuze, maar dat betekent niet dat we u aan uw lot overlaten. Als u zorg nodig heeft of u heeft een vraag over uw gezondheid, kunt u altijd terecht bij één van onze ZorgConsulenten. Zij weten alles over gezondheidszorg, maar bijvoorbeeld ook over preventie. Zij helpen u graag persoonlijk met alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Ook als u moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een behandeling of operatie. Dan zijn rust en privacy een groot goed. Het Privé Zorgpakket biedt u extra comfort en een persoonlijke service, tegen een aantrekkelijke premie. Zodat u nog maar één ding aan uw hoofd heeft: zo snel mogelijk beter worden.

KPMG logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding