Onze verzekeringen

Kies de zorgverzekering die bij u past

Met de zorgverzekeringen van ONVZ Zorgverzekeraar is uw gezondheid in goede handen. Voor elke behoefte, in alle levensfasen. Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan biedt u een ruime keuze: een basisverzekering, zes aanvullende zorgverzekeringen, vier tandartsverzekeringen en een Privé Zorgpakket. Wordt het een basisverzekering en wilt u gewoon goed verzekerd zijn, of kiest u voor een zorgverzekering met een totaaldekking die allesbehalve standaard is?

Nieuwe medewerker? Bereken uw premie

Gaat u in 2015 bij KPMG werken? Dan kunt u gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering van ONVZ. Een goede gezondheid is van onschatbare waarde. Daarom verzekeren wij u graag van de beste dekking voor de best mogelijke zorg.
Wanneer u nu bij een andere collectieve zorgverzekering bent, dan kunt u op het moment van indiensttreding in de loop van het kalenderjaar al direct overstappen naar ONVZ. Dit gaat heel gemakkelijk. Via onderstaande link berekent u gemakkelijk uw premie. Heeft u vragen over uw aanvraag? Dan kunt u ons bereiken via 030 639 6222.

Zorgpremie Alert 2016

Bent u reeds werkzaam bij KPMG en nog niet overgestapt? Dan kunt u eind dit jaar alsnog overstappen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de premie van ONVZ Zorgverzekeraar? Dan kunt u zich nu al aanmelden voor de Zorgpremie Alert 2016. U ontvangt dan een e-mail met onze nieuwe zorgpremie en informatie over onze zorgverzekeringen. Zo heeft u alle tijd om een weloverwogen keuze te maken. Het is uw gezondheid, dus u mag het zeggen.


 

KPMG logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding