Uw gezondheid is een kostbaar bezit

Het is uw gezondheid. Dus u mag het zeggen.

Bij ONVZ komt u op de eerste plaats en niet de declaraties of de procedures. We laten de belangrijkste keuzes over uw gezondheid dan ook aan u over. Zo krijgt u bij ONVZ de optimale vrijheid om zelf te kiezen naar welke arts en naar welk ziekenhuis u gaat. U bent er niet voor ons, wij zijn er voor u. En we kennen onze plaats. U vindt ons aan uw zijde als u ons nodig heeft.

De klantvriendelijkste zorgverzekeraar.

Goed nieuws. ONVZ krijgt van haar leden maar liefst een 8,3! Dat blijkt uit het jaarlijkse prestatieonderzoek van MarketResponse. Samen met onze labels PNOzorg en VvAA Zorgverzekering voert ONVZ de top drie van meest klantvriendelijke zorgverzekeraars aan.

Wij zijn er voor u.

Bij ONVZ bent u verzekerd van vrije keuze, maar dat betekent niet dat we u aan uw lot overlaten. Als u zorg nodig heeft of u heeft een vraag over uw gezondheid, kunt u altijd terecht bij één van onze ZorgConsulenten. Zij weten alles over gezondheidszorg, maar bijvoorbeeld ook over preventie. Zij helpen u graag persoonlijk met alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Ook als u moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een behandeling of operatie. Dan zijn rust en privacy een groot goed. Het Privé Zorgpakket biedt u extra comfort en een persoonlijke service, tegen een aantrekkelijke premie. Zodat u nog maar één ding aan uw hoofd heeft: zo snel mogelijk beter worden.

KPMG logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding