Online dienstverlening ONVZ

MijnONVZ

MijnONVZ biedt de mogelijkheid om uw hele zorgadministratie eenvoudig online te beheren. Op MijnONVZ heeft u inzicht in al uw verzekeringen, zorgkosten en betalingen, op elk moment van de dag. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Ook kunt u hier zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen. Zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een ander zorgpakket of een gezinslid bijschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

De ONVZ app

Met de ONVZ app kunt u uw verzekeringgegevens inzien, de dekkingen bekijken en eenvoudig een declaratie indienen. De ONVZ app is becshikbaar voor IOS en Android.

Het ONVZ Zorgteam

Ook op Twitter en Facebook kunt u met uw vragen over zorg terecht bij het ONVZ Zorgteam. Het ONVZ Zorgteam staat klaar om antwoord te geven op uw vragen Bijvoorbeeld over behandelmethoden, wachtlijsten, vitaliteit, voeding, premies en kosten. Wat je ook wilt weten, het ONVZ Zorgteam zoekt het graag voor u uit!

NN logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Nationale-Nederlanden

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding