ONVZ start ontwikkelprogramma voor haar talenten

ONVZ start ontwikkelprogramma voor haar talenten

11-5-2010 - Ambitie vraagt om specifieke HR-aanpak
ONVZ Zorgverzekeraar start met een ontwikkelprogramma voor ambitieuze en talentvolle medewerkers en managers. Binnen het High Professional Programma (HiPro) en Management Development Programma (MD) ontwikkelen medewerkers zich naar de volgende stap in de organisatie. ONVZ werkt binnen de programma’s samen met How Company en Nyenrode Business Universiteit.

De verzekeraar start met het programma om zich te wapenen tegen veranderingen in de zorg.
Henk-Jan Maas, Manager HR: “ONVZ gaat aan de slag vanuit de visie en ambitie om de unieke positie van ONVZ in continuïteit te borgen.”

Inhoud programma’s

Beide programma’s hebben een looptijd van drie jaar. De eerste anderhalf jaar zijn  groepsgericht en het tweede gedeelte op de individuele ontwikkeling van de betreffende medewerkers.

Het HiPro en MD programma kennen een gelijke opzet. Het MD- programma geeft op MBA-niveau een verdieping op visieontwikkeling, strategie en management. Het HiPro-programma is er op gericht om de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering te leren kennen. Deelnemers krijgen zo een bredere kijk op de organisatie en worden een adviseur voor het hogere management. De programma’s gaan door coaching en intervisie in op het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.

ONVZ werkt voor het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap samen met How Company.
De kennisgerichte ontwikkeling en bedrijfskundige inzichten, alsmede de toepassingen in de praktijk worden verzorgd door Nyenrode Business Universiteit.

ONVZ ziet het programma als een verlengstuk van de dienstverlening. Maas: “ONVZ wil door haar persoonlijke benadering het onderscheid maken voor de klant. Onze medewerkers maken daarin het verschil. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit programma voor uitzonderlijke talenten is het laatste nog ontbrekende onderdeel dat we nu hebben ingevuld. Ook wij koesteren ons kostbaarste bezit.”

Over How Company

How Company richt zich op personen en organisaties die het aanwezige menselijke potentieel aanzienlijk beter willen benutten zodat doelstellingen sneller en succesvoller gerealiseerd kunnen worden. Dit o.a. door middel van open programma’s gericht op persoonlijke groei en leiderschap, incompany maatwerkprogramma’s en cultuurverandertrajecten.
Meer informatie over How Company staat op www.howcompany.nl

Over Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit is opgericht door het bedrijfsleven en behoort tot de oudste en meest vooraanstaande business schools en businessuniversiteiten van Europa. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op leidende functies in een internationale omgeving. Daarbij wordt grote waarde gehecht aan maatschappelijk bewustzijn en duurzaam ondernemerschap. De universiteit biedt Masteropleidingen op het gebied van bedrijfskunde, en opleidingen op verschillende niveaus op het gebied van accountancy en controlling. Nyenrode ontwikkelt daarnaast executive-programma’s voor het ambitieuze MKB en beursgenoteerde ondernemingen. Het Nyenrode Research & Innovation Institute (NRI) coördineert het wetenschappelijk onderzoek van de universiteit, waarbij de toepasbaarheid van dit onderzoek nauwlettend in het oog wordt gehouden.
Meer informatie over Nyenrode Business Universiteit is te vinden op: www.nyenrode.nl

Over ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar uit Houten met meer dan 401.000 verzekerden in haar portefeuille. In 2008 vierde het bedrijf zijn 75-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen, preventie- en verzuimverzekeringen. De distributie verloopt via verzekeringsadviseurs.

ONVZ heeft geen winstoogmerk en wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid, vernieuwing en een toonaangevende service zijn daarbij de belangrijkste drijfveren. De missie van ONVZ luidt dan ook dat zij door haar persoonlijke en unieke benadering de beste is.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Basisverzekering

De basisverzekering van ONVZ vergoedt de meest voorkomende medische kosten

Basisverzekering >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding