De verzekeraar van zorg

Identiteit ONVZ

Wij zijn de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

Missie ONVZ

Door onze unieke persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening zijn wij de beste.

Visie ONVZ

ONVZ is de verzekeraar van zorg. De klant staat centraal in alles wat wij doen en bieden. Vanaf het eerste contact verzekeren wij mensen van een persoonlijke en passende aanpak van de beste kwaliteit. Vanuit hun behoefte om vrij en bewust keuzes te maken, begeleiden wij onze verzekerden op deskundige en betrokken wijze.

ONVZ volgt permanent de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Wij spelen hier proactief en vanuit onze eigen unieke positie op in. Bovendien zijn we voortdurend bezig onze toch al voortreffelijke dienstverlening te verbeteren. Wij denken steeds in mogelijkheden en kansen. Wij kijken naar wat wél kan in plaats van naar wat niét kan. Vanuit onze kracht als verzekeraar van zorg stimuleren wij preventieve maatregelen. Samen met onder meer onze deskundige verzekeringsadviseurs leveren wij topkwaliteit voor zowel individuen als organisaties.

Ons doel als organisatie zonder winstoogmerk is mensen zo lang mogelijk gezond houden en hen optimaal begeleiden naar de juiste zorg. De klant ervaart in de praktijk voortdurend onze voortreffelijke dienstverlening, deskundigheid en menselijke maat. Steeds weer nemen wij verantwoordelijkheid voor onze klanten en streven wij er naar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze communicatie is open en transparant.

Wij zijn ons er altijd van bewust dat alleen onze mensen het verschil maken. Daarom koesteren wij hun talenten en zorgen wij ervoor dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn hierin leidend. Alleen dan ziet de markt ons als de belangenbehartiger bij het verzekeren van de beste zorg met optimale keuzevrijheid. Zorgen voor de gezondheid van mensen zit immers in ons DNA.

Merkwaarden

Deze waarden vormen de basis van ons denken en doen. Ze zijn ons fundament, geven ons aanwijzingen voor ons gedrag en bieden houvast bij het maken van keuzes.

  • Deskundig: met verstand van zaken en professioneel taken uitvoeren. Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en in het vakgebied.
  • Persoonlijk: verdiepen in de ander, contact weten te maken en integer handelen. In staat zijn in te spelen op behoeftes zodat het voelt als maatwerk. Jezelf laten zien.
  • Stijlvol: verzorgd, met oog voor detail en duurzaam. Op een elegante manier handelen, met aandacht voor hoe je overkomt. Smaakvol, verfijnd.
  • Durf: proberen en leren. Beter willen worden en daarom dingen doen die nog niet eerder zijn gedaan. Besluitvaardig, risicobewust en verantwoordelijkheid nemen: snel starten en stoppen als dat nodig is.
  • Wendbaar: openstaan voor verandering. Actief kunnen en willen meedenken en snel meebewegen. In staat om slim in te spelen op ontwikkelingen zonder het doel uit het oog te verliezen. Veranderingen zien als een kans, niet als een bedreiging.

Zorg verzekeren is ons vak

ONVZ is een landelijk opererende, middelgrote zorgverzekeraar die uitsluitend ziektekosten verzekert. Dat doen we met veel enthousiasme en kennis van zaken. En in een intensieve samenwerking met anderen.

Door degelijk werk van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ, een goede relatie met zorgverleners en een stabiel financiële positie die onze zelfstandigheid waarborgt. En heel belangrijk: in samenwerking met professionele verzekeringsadviseurs. Want bij een goed product hoort een goed advies.

Hart voor mensen

ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Wij schrijven dus niet voor naar welke arts of andere zorgverlener iemand moet gaan. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars.

Van particulieren tot ZZP-ers en multinationals

Wij bieden zorgverzekeringen voor individuele en collectieve klanten. Werkgevers, koepels en branches kunnen bij ONVZ een collectieve zorgverzekering afsluiten. Zij kunnen bij ons ook terecht voor een pakket op maat, met aandacht voor zorg, preventie en re-integratie.

Topkwaliteit

Kwaliteit staat bij ONVZ voorop. Topkwaliteit. In alles wat we doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet en in onze brieven. Kundig, doordacht en integer.

Met het hart

En vooral: uit het hart. Kwaliteit door bezieling. Steeds op zoek naar het optimale. Naar wat goed voelt. Om zo bij te dragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van al onze leden.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding