Betrokken bij de wereld om ons heen

ONVZ staat midden in het leven

ONVZ maakt zich sterk voor een gezond(er) Nederland. Niet alleen door onze zorgverzekeringen, maar ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo geven wij diverse (zorg- en gezondheids)projecten financiële steun. Daarnaast werken we transparant en integer. ONVZ is een vereniging zonder winstoogmerk. Dat betekent dat onze winst direct wordt geïnvesteerd om de zorg te verbeteren.

Verbeteringen in de zorg

Het Beste Zorgidee is een jaarlijkse innovatiewedstrijd van ONVZ. Hiermee bieden wij consumenten en zorgverleners een platform om goede doeltreffende ideeën aan te dragen voor een betere zorg. Het beste idee belonen wij met € 10.000,-. Bovendien ondersteunen wij de winnaar met het in praktijk brengen van zijn of haar idee.

Kindertheater ‘De Hoge Hoed’

ONVZ sponsort het Kindertheater ‘De Hoge Hoed’ in het WKZ. Mede dankzij deze bijdrage vinden er wekelijks voorstellingen plaats om kinderen die in het WKZ verblijven samen met hun broertjes, zusjes, vriendjes en ouders te laten genieten van allerlei voorstellingen en activiteiten. Zo kunnen ze even vergeten waarom ze in het ziekenhuis zijn.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

ZorgConsulent

Persoonlijk advies over gezondheid, behandelingen, preventie en zorg.

ZorgConsulent

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding