ONVZ ondersteunt ook financieel

ONVZ toont haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ook in haar sponsorbeleid. Zo sponsoren wij diverse initiatieven en projecten.


Sporten doet je goed

Tour du ALS

Tour du ALS is een evenement waar fietsers, hardlopers en wandelaars geld bijeen brengen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. ONVZ deed in 2014 mee aan dit evenement met 17 collega's en heeft een bedrag van € 54.525,- opgehaald.


Loop door Houten

Sinds een aantal jaren sponsort ONVZ de Loop door Houten en is inmiddels hoofdsponsor van dit evenement.

The Woodpeckers

ONVZ sponsort Basketbalvereniging Woodpeckers uit Houten. De vereniging is opgericht in 1976 en telt circa 250 leden, waarvan 180 jeugdleden. De jeugd heet de Peanuts. De volwassen spelen in twee categorieën. De U20 en de U22 , Dames senioren en Heren senioren.

Lokale sponsoringUtrechts Landschap

ONVZ is Gouden Vriend Utrechts Landschap.

WKZ Kindertheater ‘De Hoge Hoed’

ONVZ sponsort het Kindertheater ‘De Hoge Hoed’ in het WKZ. Mede dankzij deze bijdrage vinden er wekelijks voorstellingen plaats om kinderen die in het WKZ verblijven samen met hun broertjes, zusjes, vriendjes en ouders te laten genieten van allerlei voorstellingen en activiteiten. Zo kunnen ze even vergeten waarom ze in het ziekenhuis zijn.

Hospice Kromme Rijnstreek

ONVZ ondersteunt de exploitering en instandhouding van Hospice Kromme Rijnstreek en is lid van het Beschermgilde.

Stichting Omgangshuis Houten

Begin 2012 heeft ONVZ een eenmalige schenking gedaan aan Stichting Omgangshuis Houten. Zodat kinderen een veilige plaats hebben om na een echtscheiding de andere ouder te ontmoeten als de ouders het niet eens kunnen worden over een bezoekregeling.

SamenwerkingPAZIO: digitale snelweg in de zorg

ONVZ Zorgverzekeraar is preferred partner van Pazio, een gezondheidsportaal waar zorgtoepassingen voor patiënten, zorgverleners en onderzoekers zijn samengebracht. Patiënten kunnen afspraken maken, nagaan hoe zorg is verzekerd en gebruikte zorg declareren. ONVZ bekijkt nu samen met VvAA, de ledenorganisatie van (para-)medisch professionals, hoe de kwaliteit van apps kan worden bepaald en welke voor vergoeding in aanmerking komen.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding