Inloggen MijnONVZ

Wij zijn er om u bij te staan

Persoonlijke ondersteuning

ONVZ ondersteunt u graag persoonlijk. Soms inhoudelijk, een andere keer met een extra steuntje in de rug. Betrokken en met hart voor de zaak.

Persoonlijke aandacht

Zo kunt u altijd terecht bij onze ZorgConsulent. Voor (gezondheids)informatie, advies en (wachtlijst)bemiddeling. Ook de medewerkers van ons Service Center helpen u graag verder. Snel, goed en direct. En heeft u een goed advies nodig over uw zorgverzekering? Laat u dan uitgebreid informeren door een deskundig verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

ONVZ Zorgteam op Facebook

Sinds het najaar van 2011 vindt u het Zorgteam van ONVZ ook op Facebook. Om u te ondersteunen bij alle veranderingen in de zorg en de zorgverzekeringen. Stel uw vraag eens online, en het team helpt u verder. Bekijk ook de filmpjes van Paul de Reporter eens.

Zorgplan: zorg vóór, tijdens en na een ziekenhuisopname

Wilt u graag meer? Dat kan. Met de unieke persoonlijke service van de ONVZ Zorg Assistent uit het Zorgplan, een aanvullende zorgverzekering. De ONVZ Zorg Assistent begeleidt u vóór, tijdens en na de ziekenhuisopname en regelt allerlei zaken. Zelfs het vooraf checken van uw kamer of een nader overleg met uw specialist (op uw verzoek) behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Basisverzekering

De basisverzekering van ONVZ vergoedt de meest voorkomende medische kosten

Basisverzekering >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding