Inloggen MijnONVZ

Mantelzorgcoach houdt de mantelzorger gezond

Een mantelzorger ben je als je langer dan drie maanden meer dan acht uur per week zorgt voor een chronisch ziek persoon. Bent u mantelzorger? Dan zorgen we graag ook goed voor u.   

Ook zorg voor u

Heeft u de zorg voor uw chronisch zieke partner, ouder, ander familielid of bijvoorbeeld buurvrouw? Dat zal u best wel eens zwaar vallen. Het is ook niet niks om langdurig iemand te ondersteunen die ziek is. Daarom zorgen onze speciaal opgeleide Mantelzorgcoaches (ZorgConsulenten) er graag voor dat u niet overbelast raakt. Én dat u gezond blijft. 

Hét informatiepunt voor mantelzorg      

De gezonde mantelzorger willen we graag gezond houden. Daarom kunt u bij onze Mantelzorgcoaches terecht voor alle informatie over mantelzorg in Nederland. We weten welke instanties er zijn, waar ze zitten en wat ze u bieden. Ook zijn onze Mantelzorgcoaches goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van mantelzorg.

Onze Mantelzorgcoaches zijn er voor u

Met u meedenken en u advies geven, toegespitst op uw situatie, dat is waarvoor u kunt aankloppen bij onze Mantelzorgcoaches. Maar als u alleen behoefte heeft aan een luisterend oor is dat ook prima. Neem gerust contact op voor een goed gesprek.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur
Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding