Inloggen MijnONVZ

ZorgConsulent wijst mantelzorger de weg

Mantelzorger ben je als je langer dan 3 maanden meer dan 8 uur per week zorgt voor iemand die chronisch ziek is. Bent u mantelzorger? Dan zorgen we graag ook goed voor ú.

Ook zorg voor u

Zorgt u voor uw chronisch zieke partner, ouder, ander familielid of bijvoorbeeld buurvrouw? Dat zal u best weleens zwaar vallen. Het is ook niet niks om langdurig iemand te ondersteunen die ziek is. Daarom zorgen onze speciaal opgeleide ZorgConsulenten er graag voor dat u zelf gezond blijft.

Hét informatiepunt voor mantelzorg     

De gezonde mantelzorger willen we graag gezond houden. Daarom kunt u bij onze ZorgConsulenten terecht voor alle informatie over mantelzorg in Nederland. We weten welke instanties er zijn, waar ze zitten en wat ze u bieden. Ook zijn onze ZorgConsulenten goed op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van mantelzorg.

Onze ZorgConsulenten zijn er voor u

Met u meedenken en u advies geven, toegespitst op uw situatie: dat is waarvoor u kunt aankloppen bij onze ZorgConsulenten. Maar misschien heeft u alleen behoefte aan een luisterend oor. Dat kan ook. Neem gerust contact op met onze ZorgConsulenten voor een goed gesprek.

Heeft u vragen?

Tel 0800 022 14 50

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur
Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding