Inloggen MijnONVZ

Online dienstverlening

In veel gevallen kunt u bij ons zelf online uw zaken regelen. Hieronder staan al onze digitale mogelijkheden voor u op een rij.

MijnONVZ

MijnONVZ biedt de mogelijkheid om uw hele zorgadministratie eenvoudig online te beheren. Op MijnONVZ heeft u inzicht in al uw verzekeringen, op elk moment van de dag. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Hier kunt u ook zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen, zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een andere aanvullende verzekering of een gezinslid bijschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

Digitale polis

In MijnONVZ kunt u ook aangeven dat uw polis digitaal wordt verstuurd. U ontvangt uw polis dan niet meer op papier maar via uw e-mailadres.

Heeft u nog geen account, dan kunt u eenvoudig DigiD met sms-code aanvragen.

Let op: uw gegevens worden nog beter beveiligd
Per 1 april 2015 zijn alle zorgverzekeraars verplicht medische gegevens nog beter te beveiligen. Toegang tot al uw medische gegevens krijgt u dan alleen nog via de inlogmethode DigiD met sms-code. Logt u nog in met een MijnONVZ-account, dan ziet u sinds 1 april 2015 geen gedetailleerde informatie meer bij uw medische gegevens. Wilt u toch meer details zien, vraag dan DigiD met sms aan.

De ONVZ app

De ONVZ app heeft een vergoedingswijzer die special is afgestemd op uw verzekering(en). U kunt ook de stand van uw eigen risico zien. Wilt u graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? In de ONVZ app staan onze belangrijkste telefoonnummers.


Mobiel declareren
De ONVZ app heeft ook een declaratiefunctie. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen. Na het indienen van de declaratie kunt u de status van deze declaratie volgen via de app.

Heeft u een smartphone? Download de ONVZ app dan direct!

Social media

Natuurlijk zijn wij ook actief op diverse social media. Via deze kanalen willen wij u graag op de hoogte houden en kunt u op eenvoudige wijze met ons in contact komen. Zo brengen we u graag op de hoogte van de nieuwste persberichten. Ook kunt u op Twitter en Facebook uw vragen stellen aan het ONVZ Zorgteam. Zij beantwoorden vragen over zorg in het algemeen, dekking van de zorgverzekeringen, maar ook over gezondheid en bewegen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding