Inloggen MijnONVZ

Gezond zijn en gezond blijven

Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk. Het heeft invloed op alles wat u doet. En het kan helpen om ziekten te voorkomen of vroegtijdig op te sporen. De ZorgConsulent helpt u graag op weg. 

Jaarlijkse gezondheidscheck

Gratis een jaarlijkse gezondheidscheck laten doen bij een fysiotherapeut? Dat kan bij ONVZ. Deze check gaat na hoe het met uw gezondheid is gesteld, onder meer met een vragenlijst over uw leefstijl en een conditietest. U kunt ook kiezen voor een sport- en bewegingsadvies. U regelt het gemakkelijk en direct via onze ZorgConsulent.

Preventief Medisch Onderzoek

Heeft u behoefte aan een uitgebreider onderzoek uitgevoerd door een arts? Doe dan bijvoorbeeld een Preventief Medisch Onderzoek. Als u aan de slag gaat met de adviezen die dit onderzoek oplevert, blijft u werken aan uw gezondheid. Het hangt van uw aanvullende verzekering af of u een vergoeding ontvangt voor een Preventief Medisch Onderzoek.

Samen werken aan uw gezondheid

Misschien heeft u na zo’n gezondheidscheck of Preventief Medisch Onderzoek het advies gekregen om uw leefstijl aan te passen. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een duurzame keuze. Bijvoorbeeld met afvallen, of stoppen met roken.

De ZorgConsulent gaat graag in een persoonlijk gesprek met u na hoe we u daarbij het best ondersteunen. De vergoeding die u voor dit traject krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering.

Preventiecursussen

In de aanvullende verzekeringen van ONVZ zitten preventiecursussen. Bijvoorbeeld een cursus Beter Slapen, cursussen tijdens of net na de zwangerschap, en een EHBO-cursus. De vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft gekozen. De ZorgConsulent is er om u te helpen bij het vinden van een preventiecursus die bij u past. Bekijk het complete cursusaanbod (pdf).

Heeft u vragen?

Tel 0800 022 14 50

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur
Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding