Inloggen MijnONVZ

Leefstijladvies helpt u op weg

Gezond zijn en gezond blijven, dat is belangrijk voor iedereen. De ZorgConsulenten geven u graag advies over bijvoorbeeld de LijfStijl test, een jaarlijkse gezondheidscheck, voeding en beweging.

Aan de slag met de LijfStijl test

Ook al heeft u uw gezondheid niet geheel in eigen hand, u kunt er wel zelf wat aan doen. Onze LijfStijl test helpt u op weg. Uw Lijfstijl score geeft u een globale indicatie van uw gezondheid. Bovendien ontvangt u tips & advies. Doe de LijfStijl test. En bespreek als u dat wenst het resultaat met onze ZorgConsulenten. Ze staan voor u klaar.   

Preventief Medisch Onderzoek

Wilt u weten hoe het met uw gezondheid is gesteld? Doe dan bijvoorbeeld jaarlijks een Preventief Medisch Onderzoek. Door met de adviezen die u dan ontvangt aan de slag te gaan, blijft u werken aan uw gezondheid. Uw aanvullende verzekering bepaalt of u een dergelijk onderzoek kunt laten uitvoeren. 

Jaarlijkse gezondheidscheck

Gratis een jaarlijkse gezondheidscheck laten doen door een fysiotherapeut om na te gaan hoe het met uw gezondheid is gesteld? Dat kan bij ons. De check bestaat onder andere uit een leefstijlvragenlijst en een conditietest. U kunt ook kiezen voor een sport- en bewegingsadvies. U regelt het gemakkelijk en direct via onze ZorgConsulent.

Samen werken aan uw gezondheid

Misschien heeft u naar aanleiding van uw gezondheidscheck het advies gekregen concreet aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met afvallen, of stoppen met roken. De ZorgConsulent gaat graag in een persoonlijk gesprek met u na hoe we u daarbij het beste ondersteunen.

Overigens hangt de vergoeding die u ontvangt voor dit traject af van uw aanvullende verzekering. 

Op zoek naar een diëtiste?

Heeft u een specifieke vraag over voeding? De ZorgConsulent zoekt voor u uit naar welke diëtiste u in of in de buurt van uw woonplaats kunt gaan. U kunt hiervoor ook terecht bij een aantal ZorgConsulenten van ONVZ, met specifieke kennis over voeding. Ze helpen u graag verder. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding