Waarom DigiD met sms-verificatie?

DigiD met sms-verificatie is een extra controle om uw identiteit vast te stellen. Het zorgt voor een nog betere beveiliging van uw gegevens. Sommige overheidsdiensten stellen deze extra toegangscontrole verplicht. Vanaf 1 april 2015 zijn ook alle zorgverzekeraars verplicht om u op deze manier toegang te verlenen tot uw persoonlijke gegevens online. Vraag daarom snel een DigiD-account aan met sms-verificatie.