Het lukt mij niet om in te loggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord. Waar kan dat aan liggen?

U kunt alleen inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord wanneer u deze voor april 2015 heeft aangemaakt. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk nieuwe inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) aan te maken en gebruikt u DigiD met extra sms-controle om in te loggen op MijnONVZ.

Controleer goed of u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord goed invult. Let hierbij op hoofdletters, leestekens en spaties. Wanneer u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet, dan kunt u deze opvragen in het inlogscherm via de link wachtwoord vergeten/gebruikersnaam vergeten.