Ik krijg de melding dat de toegang tot MijnONVZ is geblokkeerd. Wat moet ik doen om de blokkade op te heffen?

Uw account wordt automatisch geblokkeerd wanneer u te vaak een verkeerd wachtwoord invult. U ziet voor hoelang uw account geblokkeerd is. Staat er geen termijn bij, dan is uw account permanent geblokkeerd. Neem dan contact op met het Service Center om uw account te laten deblokkeren.