Het lukt mij niet om in te loggen met DigiD met sms-controle. Waar kan dat aan liggen?

Controleer goed of u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord goed invult. Let hierbij op hoofdletters, leestekens en spaties. Wanneer u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet of uw vraag niet beantwoord is, neem dan contact op met DigiD of kijk op www.digid.nl.