Hoe moet een nota er uitzien?

Het is belangrijk dat deze facturen aan de volgende eisen voldoen:

• Gegevens van de verzekerde (NAW-gegevens en BSN).
  • Factuurnummer en factuurdatum.
  • Periode waarover de zorg betrekking heeft.
  • Splitsing naar verpleging en/of verzorging met vermelding van bedrag en aantal uur. Landelijke prestatiecodes van verpleging (1011),verzorging (1009) en MSVT (1020). Gegevens van zorgverlener en/of zorginstelling (NAW).
  • AGB-code van de zorgverlener/instelling.
  • De zorgverlener levert de factuur rechtstreeks, via Vecozo, aan bij ONVZ.