Inloggen MijnONVZ

Ik heb geen DigiD. Hoe maak ik dit aan?

Via de website van DigiD kunt u uw eigen DigiD inloggegevens aanvragen. Tijdens dit proces kunt u aangeven dat u van de extra sms-controle gebruik wilt maken. Deze functie is vereist om te kunnen inloggen in MijnONVZ.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding