Inloggen MijnONVZ

Moet ik de app eerst activeren voordat ik online kan declareren?

Ja, zonder de app te activeren is online declareren via de app niet mogelijk. In de oude app hoefde dit niet omdat deze geen persoonlijke gegevens bevatte en daardoor niet beveiligd hoefde te worden via een pincode en activatieprocedure.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding