Wat kan ik allemaal met de app?

De app biedt een vergoedingswijzer die speciaal is afgestemd op de verzekering(en) die u heeft. Daarnaast kunt u ook uw declaraties indienen via de app en zien wat de status van deze declaratie is. Er is ook de mogelijkheid om de stand van uw eigen risico te bekijken. Wilt u graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? In de ONVZ app staan onze belangrijkste telefoonnummers. Via de app kunt u ook gemakkelijk een mail naar ons sturen.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za09.00 - 13.00 uur
Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Polisvoorwaarden 2011

PolisvoorwaardenboekjeLiever de polisvoorwaarden 2011 als document?

Download de pdf

Op zoek naar de actuele polisvoorwaarden? Bekijk de polisvoorwaarden 2012