Wat moet ik doen om te kunnen inloggen met de app?

Wanneer u voor het eerst de ONVZ app gebruikt moet u een activatiecode invullen. Deze activatiecode vraagt u aan in uw MijnONVZ omgeving. Om in te loggen in MijnONVZ gebruikt u uw DigiD met sms-code. Wanneer u de activatiecode invult in de app kunt u uw persoonlijke pincode aanmaken.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Welke zorgverzekering past bij u?

ONVZ werkt samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Zij helpen u met persoonlijk advies aan de zorgverzekering die het beste bij u past.

Vind uw verzekeringsadviseur