Is een stoppen-met-rokenprogramma altijd inclusief nicotinevervangende middelen en geneesmiddelen?

Nee, want veel rokers kunnen prima stoppen met roken door een gedragsprogramma. Alléén als het nodig is, krijgt u vanuit het programma extra middelen om u te helpen met stoppen. Om te beginnen gaat het om nicotinevervangende middelen zoals pleisters en kauwgom. Alleen als die niet werken, krijgt u geneesmiddelen.