Wat is zittend ziekenvervoer?

Zittend ziekenvervoer is vervoer naar een medische behandeling of naar een instelling. Dat vervoer kan op verschillende manieren plaatsvinden: per openbaar vervoer, eigen vervoer per auto of vervoer per taxi(Ambulancevervoer is geen zittend ziekenvervoer.).

Om een goede kwaliteit te garanderen, werkt ONVZ op het gebied van taxivervoer samen met Transvision. Transvision kan, als u dat wilt, voor u het taxivervoer regelen. Transvision is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 0900 333 33 30.