Inloggen MijnONVZ

Vind een zorgverlener bij u in de buurt

Bij ONVZ heeft u volledig vrije keuze. Wij bepalen niet naar welke arts u gaat, dat kiest u zelf. Om u bij die keuze te ondersteunen, kunt u zoeken naar zorgverleners binnen een bepaalde afstand van uw woonplaats. Voor de medisch specialistische zorg en de geestelijke gezondheidszorg vindt u ook informatie over wachttijden, de medische kwaliteit en over de wijze waarop pati├źnten de kwaliteit hebben ervaren.

┬╗ Vind uw zorgverlener

Vermelding van een aandoening of behandeling wil niet per definitie zeggen dat de kosten ervan voor vergoeding in aanmerking komen. Dat wordt bepaald door uw polisvoorwaarden. Daarnaast kunt u het vergoedingsoverzicht raadplegen via onze vergoedingswijzer. Mocht u na raadpleging nog vragen hebben dan kunt hierover contact opnemen met het Service Center op 030 639 62 22.

Wilt u hulp bij het kiezen van een zorgverlener of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen met onze ZorgConsulenten. Zij helpen u graag. De ZorgConsulenten staan voor u klaar op 0800 022 14 50 (gratis) op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Uiteraard is kwaliteit van zorg en informatie daarover voortdurend in ontwikkeling. De gegevens worden dan ook regelmatig bijgewerkt.

Jan Berkelmans - Clustermanager Zorg

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

ZorgConsulent

Persoonlijk advies over gezondheid, behandelingen, preventie en zorg.

ZorgConsulent
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding