Inloggen MijnONVZ

Zorg in het buitenland

Goed verzekerd, ook in het buitenland

U gaat naar het buitenland. Voor een vakantie, stage of om er te werken en wonen. Wat betekent dit voor de vergoeding van uw ziektekosten? Dit hangt af van uw individuele situatie, zoals het reisdoel en het land waar u naartoe gaat.

Check vóór u vertrekt

Het is zinvol om voor u vertrekt na te gaan welke dekking uw verzekeringen bieden en welk verzekeringsbewijs u mee moet nemen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan als u opeens ziek wordt. En gaat u voor een behandeling naar het buitenland? Informeer altijd bij het ONVZ Service Center naar de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Het kan zijn dat u vooraf toestemming van ONVZ moet hebben.

Werelddekking

Uw ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering biedt werelddekking voor behandelingen die onder het verzekerd pakket vallen, tot maximaal het in Nederland geldende tarief. Heeft u daarnaast een aanvullende verzekering of een reisverzekering? Mogelijk krijgt u dan een extra vergoeding. Kijk in uw polisvoorwaarden voor de dekking.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie? Of heeft u specifieke vragen? Neemt u dan contact op met ons Service Center: 030 639 62 22. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Basisverzekering

De basisverzekering van ONVZ vergoedt de meest voorkomende medische kosten

Basisverzekering >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding