Inloggen MijnONVZ

LijfStijl - Doe de LijfStijl test en ontdek je LijfStijl score!

Doe de LijfStijl test en ontdek je LijfStijl score!

Je gezondheid is heel waardevol en verdient wel een beetje aandacht. Ook al heb je je gezondheid niet geheel in eigen hand, je kunt er wel zelf wat aan doen. Wanneer je je bewust bent van het verband tussen je manier van leven en je gezondheid kun je daar naar handelen. Vandaar deze LijfStijl test. Het resultaat, de LijfStijl score, is een indicatie van hoe gezond je in het leven staat. Ben je benieuwd naar jouw resultaat?

Doe de LijfStijl test

Over de LijfStijl test

De LijfStijl test is een online test van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook. De test bestaat uit een aantal categorieën met elk een paar vragen. Elk antwoord achter een vraag levert punten op. Deze punten worden per categorie bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met een wegingsfactor. Dit levert verschillende categoriescores op. Een gewogen gemiddelde van die categoriescores vormt je LijfStijl score.

Gezondheid

De LijfStijl score geeft een globale indicatie van je gezondheid. Zo wil ONVZ je bewust maken van het belang van een gezonde levensstijl. Je gezondheid is dat zeker waard. De uitslag van de LijfStijl test geeft geen enkel uitsluitsel over je gezondheid. Als je denkt dat je niet gezond bent ga dan naar je huisarts.

Privacy

De gegevens in de LijfStijl test worden niet opgeslagen. Alleen het geslacht, de leeftijd, provincie en/of evenement en de LijfStijl score worden anoniem bewaard. ONVZ gebruikt deze gegevens uit de LijfStijl test op geen enkele andere manier dan voor deze test of voor algemene publicaties over LijfStijl. Je LijfStijl score wordt alleen openbaar als je er voor kiest ‘m op Facebook te publiceren.

Doe de LijfStijl testDeze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding