Inloggen MijnONVZ

Excuses voor onze dienstverlening

Aan het einde van 2014 hebben meer Nederlanders dan ooit gekozen voor de vrijekeuzeverzekering van ONVZ Zorgverzekeraar. Tegelijkertijd heeft ONVZ de overgang naar een nieuw administratiesysteem afgerond. De implementatie van dit interne systeem was een omvangrijke operatie met een doorlooptijd van ruim twee jaar.

Door deze combinatie staat onze organisatie onder hoge druk. Het gevolg daarvan is dat onze dienstverlening niet van het niveau is dat u van ons gewend bent. U heeft hier mogelijk hinder van ondervonden. Door de vele vragen die wij hierdoor krijgen, is ook de wachttijd aan de telefoon langer dan gebruikelijk. Ook kan het zijn dat u langer moet wachten op een reactie op uw e-mail. Dat betreuren wij en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Wij doen er alles aan om de situatie te verbeteren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodat onze service snel weer van het niveau is dat u van ons mag verwachten. Heeft u momenteel vragen? Kijk dan eerst eens op onze website bij ‘Actuele vragen’.

Artikelen ONVZ Nieuws Februari 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding