Inloggen MijnONVZ

MijnONVZ is vernieuwd

De afgelopen weken is MijnONVZ stap voor stap aangepast om u uiteindelijk nóg beter van dienst te zijn bij uw zorgverzekeringszaken. Ook de komende periode blijven wij verbeteringen aanbrengen. Neem af en toe eens een kijkje op MijnONVZ om dit te ervaren!

Uw polisblad digitaal

U kunt uw verzekeringszaken volledig online regelen. Via uw MijnONVZ-account kunt u het toesturen van papieren polisbladen en declaratiespecificaties stopzetten. Uw polisblad ontvangt u dan voortaan in uw mailbox. Uw declaratiegegevens vindt u dan via MijnONVZ.

Veilig en snel online betalen met iDEAL via e-mail

ONVZ biedt u voortaan, naast automatische incasso en acceptgiro, een nieuwe betaalwijze: iDEAL via e-mail. U ontvangt uw factuur dan per e-mail en niet meer per post. Betalen op deze manier gebeurt bij ONVZ met AcceptEmail. Wilt u hiervan gebruikmaken? Ga dan naar MijnONVZ en geeft dit aan bij ‘Uw gegevens’.

Online service

De bestaande service die u online van ons gewend bent, blijft gehandhaafd. Zo kunt u bijvoorbeeld een overzicht van uw eigen risico opvragen of een pasgeboren kindje bijschrijven. Ook kunt u In MijnONVZ een jaaroverzicht vinden van uw medische kosten, gemaakt in 2014. In één oogopslag ziet u de zorgkosten van u en uw eventuele gezinsleden. En met de belastingaangifte in het vooruitzicht, kunt u dit overzicht hier (zo nodig) voor gebruiken.
Uiteraard is ook online declareren beschikbaar via MijnONVZ. Upload uw declaratie, vul de belangrijkste gegevens in en wij houden u via uw MijnONVZ-account op de hoogte van de afhandeling. Of gebruik de ONVZ-app en declareer nu nog eenvoudiger met behulp van uw smartphone.

Artikelen ONVZ Nieuws Februari 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding