Inloggen MijnONVZ

ONVZ Webcare Team

José, Walter, Grietje, Roos, Dimitri en Lotte staan vijf dagen per week voor u klaar om ál uw vragen via social media te beantwoorden! We stellen ons Webcare Team graag nog een keer aan u voor:

José: “Je bent soms echt een gids in zorgverzekeringsland en het is erg leuk om via verschillende kanalen klanten te helpen. Soms staan er minder leuke berichten op sociale media, maar dan vind ik het juist de uitdaging om ook deze berichten te vertalen naar iets positiefs.”

Walter: “Het leuke aan social media is dat verzekerden informeel communiceren. Vaak zijn berichten voor iedereen te lezen waardoor het antwoord dat je geeft voor iedereen duidelijk moet zijn. Ik vind het vooral een uitdaging om ervoor te zorgen dat ontevreden verzekerden uiteindelijk een positief bericht plaatsen op social media.”

Grietje: “Antwoorden vinden op vragen over wet- en regelgeving, vind ik het leukst. Best taai soms, maar dat is juist de uitdaging.”

Roos: “Het leuke aan vragen beantwoorden via social media is de uitdaging om de verzekerde zo snel mogelijk een goed en duidelijk antwoord te geven. Dit kan over van alles gaan. Dat maakt het juist zo afwisselend.”

Dimitri: “Het klantcontact op social media is een stuk directer en de verzekerde heeft een andere verwachting van de service. Ik vind het een uitdaging om deze verwachting te overtreffen en haal voldoening uit het succesvol oplossen van complexe vraagstukken.”

Lotte: “Het is fijn om mensen goed te helpen. Net dat stapje extra doen. Daar haal ik veel energie uit.”

 

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur
Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding