Inloggen MijnONVZ

Persoonsgebonden budget

Sinds 1 januari 2015 is er, zoals u misschien weet, veel veranderd in de zorg. Dit houdt onder andere in dat verpleging en verzorging nu onder de Zorgverzekeringswet vallen.
ONVZ heeft voor u als persoonsgebonden budgethouder een speciaal team samengesteld. Inmiddels zijn er veel aanvragen beoordeeld, gesprekken gevoerd en zeer uiteenlopende vragen beantwoord. Uiteraard staan wij nog steeds voor u klaar: u kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 639 62 22. 

Spreiding budget

We zien dat er in sommige gevallen meer zorg wordt gedeclareerd dan op basis van de gestelde indicatie te verwachten was. Dit kan als gevolg hebben dat het persoonsgebonden budget vroegtijdig opraakt en aan het eind van dit jaar geen zorg meer kan worden vergoed. Om dat te voorkomen, adviseren wij om te zorgen voor spreiding in uw budget. Zo krijgt u tot de einddatum van het budget de zorg vergoed die u nodig heeft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de veranderingen in de zorg, over het persoonsgebonden budget en andere zaken die hiermee te maken hebben? Kijk ook op onze website.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding