Inloggen MijnONVZ

U gaat op reis en neemt mee… uw arts

Vragen over klachten als buikgriep of huiduitslag? Of informatie over medicijnen of het dichtstbijzijnde ziekenhuis? Ook dit jaar kunt u tijdens uw vakantie een beroep doen op de ONVZ ReisArts.

ONVZ ReisArts

Ook dit jaar kunt u tijdens uw vakantie een beroep doen op de ONVZ ReisArts. We maken het u ook als u met vakantie bent graag zo gemakkelijk mogelijk. Want stel, uw kind krijgt buikgriep, huiduitslag of komt met een pijnlijke enkel uit het zwembad. Of u moet zelf naar een ziekenhuis, maar u kent de omgeving niet goed?

Gelukkig is er de ONVZ ReisArts die u telefonisch verder helpt bij (niet-spoedeisende) gezondheidsvragen. Het team bestaat uit ervaren en deskundige hulpverleners, verpleegkundigen en artsen. De ONVZ ReisArts is, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)88 668 97 67. Deze service is gratis, maar u betaalt wel de gesprekskosten om naar Nederland te bellen.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Veel vragen gaan over de ‘normale’ vakantiekwaaltjes: buikgriep, voedselvergiftiging, allergische reacties op eten of insectenbeten, oorontsteking en zonnesteken. Maar u kunt ook bellen als u twijfelt of een bezoek aan een lokale arts nodig is of om te vragen waar de dichtstbijzijnde arts is. Of als u wilt weten wat de potentiële bijwerkingen van medicijnen zijn.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding