Inloggen MijnONVZ

We hebben ze! Vier originele tips voor uitjes met uw gezin

De vakantie is lang. Speciaal voor de thuisblijvers: vier super originele tips voor uitjes met uw gezin.

Escape rooms (heel Nederland)

In een escape room wordt u ‘opgesloten’ in een ruimte met een bepaald thema. Het laboratorium van een gekke geleerde. Een jaren twintig hotelkamer waar een beroemde actrice verdwenen is. Of een gevangenis. Los de puzzels op, ontrafel het achterliggende mysterie en baan uzelf een weg naar de uitgang. Tip: Sommige escape rooms zetten in op het oplossen van puzzels, anderen meer op het ontrafelen van een achterliggend verhaal. Probeer te achterhalen welke variant u het meeste aanspreekt. Google voor de dichtstbijzijnde locatie.
http://all-escaperooms.nl/

Cryptrip (Noord-Nederland)

Een cryptrip is een fiets- of wandeltocht, waarbij je onderweg cryptische beeldpuzzels oplost. Wandelend of fietsend door Noord-Nederland zie je het antwoord voor je neus verschijnen. Geschikt voor alle leeftijden.
http://cryppics.nl/Cryptrip/

Bezoekerscentrum Jules Destrooper (Lo, België) of het Nederlands Bakkerijmuseum (Hattem)

Als Sjakie in de chocoladefabriek – maar dan in het echt. Ja, veel koekjes en banket natuurlijk, maar bij Jules Destrooper zijn ook fietstochten door de omgeving te doen met gezonde en avontuurlijke culinaire opties. En culinaire ontdekkingstochten kun je met een gerust hart aan onze zuiderburen over laten. Noorderlingen voor wie het zuiden van België wat ver is: in Hattem kunt u terecht in het Nederlands Bakkerijmuseum – daar leer je alles over brood en banket. Niet saai, wel lekker.
http://www.destrooper.be/
http://www.bakkerijmuseum.nl/

Kookworkshop aan huis (overal in Nederland)

Oké, het is niet sneller dan zelf koken, maar het is wel superleuk! Met een kookworkshop aan huis bestelt u een kok aan huis, die samen met uw gezin een sterrenmaaltijd op tafel zet. U kiest zelf het soort gerecht dat u wilt (cuisine, zoet/hartig, kindvriendelijk, et cetera) en als u het een beetje slim uitzoekt, wordt de afwas voor u gedaan.
http://www.kookparty.com/

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding