Inloggen MijnONVZ

HelloFysio: uw online fysiotherapeut

ONVZ is de eerste zorgverzekeraar in Nederland die haar verzekerden online fysiotherapie aanbiedt: HelloFysio. Snel, gemakkelijk en goed geholpen door uw online fysiotherapeut. Er zijn al meer dan 400 mensen die hebben deelgenomen aan HelloFysio, waarbij 93% zijn/haar doel behaalde! Weten hoe het werkt?

Aan de slag met fysieke klachten

U kunt vandaag nog aan de slag met uw fysieke klachten. Op www.hellofysio.nl vindt u informatie over uw klachten, praktische tips en video-oefeningen. Binnen 4 uur kunt u persoonlijk contact krijgen met uw eigen online fysiotherapeut. Via de webcam, of eventueel telefonisch, stelt u een online behandelplan op. HelloFysio biedt u snel en gemakkelijk hulp bij fysieke klachten, mét resultaat. De methode is ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen. Het is het eerste fysiotherapie-initiatief waarbij de fysiotherapeut u volledig online helpt. De online behandeling vervangt de reguliere behandeling. We doen vooralsnog een pilot, waarbij uw input voor ons van groot belang is. Vandaag nog aan de slag met uw fysieke klachten? Meldt u zich dan aan via www.hellofysio.nl/onvz

Waarom biedt ONVZ online fysiotherapie?

ONVZ biedt haar verzekerden online fysiotherapie aan, omdat deze zorg voor sommige verzekerden voordelen biedt ten opzichte van een fysieke behandeling. Als patiënt krijgt u een online persoonlijk plan met uw oefeningen en adviezen. Dit biedt de mogelijkheid om de oefeningen op een later tijdstip nog eens goed te bekijken; hierdoor kunt u zelf beter aan de slag met de oefeningen. Daarnaast scheelt het u een hoop reizen en wachten op een afspraak. Bij HelloFysio wordt u dezelfde dag nog door een fysiotherapeut geholpen, ook buiten kantoortijden. Vanuit ONVZ willen we u de vrijheid bieden om zelf te bepalen waar en wanneer u zorg wilt hebben.

Iets voor u?

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig. Als u gebruik wilt maken van HelloFysio is het wel belangrijk dat u aanvullend verzekerd bent. Een traject van zes weken met zeven contactmomenten kost u slechts vier behandelingen fysiotherapie.

U kunt met de volgende klachten terecht bij de HelloFysiotherapeut:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • RSI (CANS) klachten
  • Pees aandoeningen (tenniselleboog, jumpersknee, hielspoor, etc.)
  • Bandletsel (verstuikte enkel, kniebandletsel)
  • Spier aandoeningen (hamstringblessure, kneuzingen, spierscheurtjes als zweepslag, etc.)
  • Slijmbeursonsteking (elleboog, schouder, knie of heup  )
  • SI-klachten en artrose 

Voor klachten die al langer dan drie maanden aanwezig zijn en klachten na een operatie, kunt u beter eerst contact opnemen met de huisarts of naar een fysiotherapeut in de buurt gaan.  
Meer informatie vindt u op www.hellofysio.nl of mail naar: hellofysio@hchealthpromotion.nl.

Artikelen Augustus 2012

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding