Inloggen MijnONVZ

Service & gemak: dien in een paar minuten uw declaratie in

ONVZ maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Ook met het insturen van een declaratie. In slechts een paar minuten is uw declaratie digitaal verstuurd. Wij gaan dan direct aan de slag met het verwerken van uw declaratie zodat u binnen enkele dagen het geld weer op uw rekening heeft.

Snel een declaratie indienen via uw smartphone

Met de ONVZ Zorgpas App kunt u eenvoudig een declaratie indienen via uw smartphone. U voert éénmalig uw gegevens in en kunt daarna direct declareren met de app. Dit kan door een foto te maken van de nota en deze vervolgens, met aanvullende gegevens, in te dienen. Binnen twee minuten is uw declaratie al verstuurd.
De ONVZ Zorgpas App is gratis verkrijgbaar via de AppStore en Google Play. De app is er voor de iPhone & iPad en Android-toestellen. Verzekerden van ONVZ kunnen de app gebruiken om (binnenlandse) nota’s te declareren.

Declareren via MijnONVZ

Natuurlijk kunt u bij ONVZ uw zorgkosten ook snel en gemakkelijk online declareren. Via MijnONVZ, uw persoonlijke omgeving voor al uw zorgzaken, dient u eenvoudig uw nota’s in. Ga naar de optie ‘Declaratie indienen’ in MijnONVZ en vul de gegevens van de nota in. Voeg een duidelijke scan of foto van de originele factuur toe en verstuur uw declaratie digitaal. Nadat uw declaratie is ingediend, zal deze zichtbaar zijn bij het tabblad ‘Uw declaraties’.

Heeft u nog geen account, dan kunt u direct inloggen met DigiD of eenvoudig een MijnONVZ-account aanvragen.

Artikelen ONVZ Nieuws december 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding