Inloggen MijnONVZ

Vier tips voor een leuke kerstvakantie

Kerstvakantie. Uw agenda staat vast al vol met activiteiten rond de kerstdagen en de jaarwisseling. Maar, er is nog veel meer leuks te doen! Lees deze vier tips voor een actieve of juist heel ontspannende kerstvakantie.

 1. Maak een snert of chocoladewandeling
  Geniet van de winter en doe mee aan een van de snert- of chocoladewandelingen door de Nederlandse natuur. Er worden door het hele land tochten georganiseerd, door o.a. Natuurmonumenten. Zelf een mooie route uitstippelen kan natuurlijk ook.
 2. Sluit u één dag helemaal af van de buitenwereld
  Ook wel eens lekker: een dagje helemaal niets. Geen werk, geen telefoon, geen mail, geen nieuws, geen whatsapp: alleen tijd voor uzelf of elkaar. Spreek met elkaar af dat u een dag samen thuis blijft en de telefoon en laptop echt uitzet. Zo komt u helemaal tot rust!
 3. Zet u in voor de ouderen
  Er zijn helaas veel mensen in Nederland die niet vol zitten met familiebezoek rond de feestdagen. Ga daarom op een vrije dag eens naar het lokale bejaardentehuis en vraag of u ergens mee kan helpen. Met koffieschenken bijvoorbeeld, of een winterwandeling. Dat geeft u en de ouderen een goed gevoel. 
 4. Bezoek een kerstmarkt in eigen land
  Geen zin of tijd om naar Duitsland af te reizen, maar wel in een gezellige kerstmarkt? Bezoek dan een van de kerstmarkten in eigen land. Het is nog gezond ook: tijdens een uurtje wandelen over de kerstmarkt loop je er al snel 2 oliebollen (gemiddeld 120 kilocalorieën) af!

Artikelen ONVZ Nieuws december 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding