Inloggen MijnONVZ

Kerstvakantie met kinderen: drie originele uitjes

Heeft u moeite met het vinden van leuke uitjes voor deze kerstvakantie? We maken het u iets gemakkelijker met drie leuke doe-uitjes, waar de kinderen ook nog wat van kunnen leren.

Speurtochten, verdwalen en GPS-games

Bij GeoFort stapt u in een vliegtuig vol met spionagecomputers. Ook kunt u Nederland bekijken vanuit een vliegtuig of afdalen met een lift naar het centrum van de aarde. Voor ouders net zo leuk als voor kinderen.

Zo maken Nederlanders Nederland

Dat ons halve land met eigen handen aan de zee is onttrokken, weet iedereen. Maar hoe gaat dat precies? In Futureland op de Tweede Maasvlakte ziet u hoe Nederland groeit: graven, opspuiten en havens bouwen. Er is een uitzicht op terminals van de grootste haven van Europa, u maakt er een virtuele vliegtocht door de haven van 2035 of gaat op fossielenjacht. In december kunt u een rondvaart maken langs de modernste containerterminals ter wereld.

Rondkijken in een echte kolenmijn

In Zuid-Limburg zijn veel oude steenkolenmijnen. Ze zijn mysterieus, donker en eng – perfect voor een spannend uitje dus. Diep onder de grond, in Steenkolenmijn Valkenburg, draait een film over het werken in een oude mijn. Echte mijnwerkers laten de machines zien die ze vroeger gebruikten. Niet bang zijn voor vieze handen!

Artikelen ONVZ Nieuws december 2014

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding