Inloggen MijnONVZ

Goed 2011 biedt vertrouwen voor 2012

ONVZ heeft een prima jaar achter de rug. We verwachten een lichte groei van verzekerden en onze financiële positie is verbeterd. ONVZ heeft daardoor een stevige basis gelegd voor de komende jaren, waardoor bijvoorbeeld premiestijgingen zoveel mogelijk worden beperkt. Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.

ONVZ heeft de afgelopen jaren doelbewust tijd en geld geïnvesteerd in een verbetering van haar financiële positie. Daardoor is ONVZ op dit moment één van de meest solide Nederlandse zorgverzekeraars van Nederland. Goed nieuws, want ONVZ kan de komende jaren de premiestijgingen voor verzekerden zoveel mogelijk beperken. En dat past perfect bij het non-profit karakter van ONVZ.

Keuzevrijheid

En er is meer goed nieuws. Het overstapseizoen is voor ONVZ goed verlopen. We verwachten een lichte groei van het aantal verzekerden. De definitieve cijfers zijn in februari bekend, maar de groei komt waarschijnlijk uit op zo’n 5 tot 6 procent. Deze groei wordt vooral veroorzaakt door de stabiele koers en de keuzevrijheid van zorgverlener. Het zelf kunnen kiezen van de beste zorg is en blijft het belangrijkste doel van ONVZ. En dat wordt gewaardeerd!

 

Artikelen 24 Januari 2012

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

ONVZ Zorgpas

Met de smartphone app kunt u snel en eenvoudig een declaratie indienen. Beschikbaar voor iPhone en Android!ONVZ Zorgpas
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding