Inloggen MijnONVZ

ONVZ online

ONVZ online

ONVZ is continue bezig om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van online tools. Wilt u op de hoogte blijven van gezondheidsweetjes of misschien een vraag stellen? Volg dan het ONVZ Zorgteam via Facebook. Heeft u de ONVZ app al op uw smartphone? Hiermee heeft u altijd uw verzekeringsgegevens bij de hand en kunt u snel opzoeken wat ONVZ precies vergoedt.

MijnONVZ

MijnONVZ is een beveiligde en persoonlijke omgeving op de ONVZ-website waar u uw verzekeringsgegevens kunt bekijken of wijzigen. Ook kunt u hier gemakkelijk de verwerking van declaraties volgen en uw verzekering aanpassen. ONVZ is continue bezig om de mogelijkheden van MijnONVZ uit te breiden. Lees ook eens het artikel over sms- en e-mailalerts. 

Op MijnONVZ kunt u direct inloggen met uw DigiD-gegevens. Ook kunt u een MijnONVZ-account aanvragen en dan krijgt u een activatiecode thuisgestuurd.

ONVZ Zorgteam op Facebook

Sinds kort is het ONVZ Zorgteam actief op Facebook. Het team beantwoordt alle vragen over bijvoorbeeld behandelmethoden, voeding, beweging, premies en polisvoorwaarden. Net zoals u van ons gewend bent aan de telefoon, maar dan op Facebook!
Het ONVZ Zorgteam bestaat uit échte ONVZ-ers: een vitaliteitscoach, een reporter, een ZorgConsulent en een polis-expert. Zelf een vraag stellen? Ga dan naar www.facebook.com/onvzzorgverzekeraar.

ONVZ-app: een digitale zorgpas

Heeft u een smartphone? Download dan de ONVZ-app, uw eigen digitale zorgpas. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunt u altijd zien wat ONVZ precies vergoedt. Deze app is beschikbaar voor iPhone en Android.

De app downloaden kan via www.onvz.nl/app of via de stores van Apple en Android.

 

Artikelen 24 Januari 2012

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Facebook

Het ONVZ zorgteam beantwoordt vragen over zorg in het algemeen, dekkingen van zorgverzekeringen, maar ook over gezond bewegen.ONVZ op Facebook
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding