Inloggen MijnONVZ

Aanvullend verzekeren: het kan nog

Naast de basisverzekering kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Daarmee heeft u een ruimere dekking dan met een basisverzekering, bijvoorbeeld voor fysiotherapie en tandartskosten. Wist u dat u tot 1 februari uw aanvullende verzekering(en) kunt aanpassen?

Dekking uitbreiden

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook als het zorg betreft, zijn de behoeften verschillend. Daarom heeft u de mogelijkheid om u naast de basisverzekering aanvullend te verzekeren. ONVZ biedt een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, van een beperkte tot een zeer uitgebreide dekking.

Zelf vergelijken

Op onze website vindt u de verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen overzichtelijk naast elkaar. Kiest u voor Optifit, Topfit of Superfit, dan vragen wij u een aantal gezondheidsvragen te beantwoorden. Daarmee bekijkt ONVZ of u geaccepteerd kunt worden voor de betreffende verzekering.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons Service Center via telefoonnummer 030 639 62 22. Onze medewerkers denken graag met u mee en kunnen direct de meeste wijzigingen doorvoeren.

Weet u precies welke aanvullende verzekering(en) u wilt? Dan kunt u uw wijzigingen eenvoudig doorvoeren via MijnONVZ.

Artikelen ONVZ Nieuws Januari 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding