Inloggen MijnONVZ

ONVZ bestaat 80 jaar!

We ontvingen talloze felicitaties en leuke berichten ter ere van ons 80-jarig bestaan. Hartelijk dank daarvoor. Dat doet ons goed! Net als het vertrouwen dat u al jaren in ons heeft. Zo zijn wij onlangs uitgeroepen tot door eigen klanten meest aanbevolen zorgverzekeraar van Nederland.

U blijft voor ons altijd nummer 1

ONVZ is in 1933 gestart als zorgverzekeraar zonder winstoogmerk, en is dat ook altijd gebleven. Wij staan voor een persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening: deskundig, betrokken en professioneel. Wanneer u het nodig heeft.

De belangrijkste keuzes zijn aan u

Bij ONVZ staat u op de eerste plaats. Niet de declaraties of de procedures. Wij laten de belangrijkste keuzes over uw gezondheid aan u. Bijvoorbeeld welke arts u wilt raadplegen of naar welk ziekenhuis u wilt gaan, daarin bieden wij u optimale keuzevrijheid. U bent er namelijk niet voor ons. Wij zijn er voor u. En we kennen onze plaats. Altijd aan uw kant als u ons nodig heeft.

Zij leve lang!

Wij staan bekend als een innovatieve en slagvaardige zorgverzekeraar. Onafhankelijk, met een stevige marktpositie. Maar bovenal hebben we zorg voor mensen, voor u. Nu en ook de komende tachtig jaar.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding