Inloggen MijnONVZ

Wat is uw Beste Zorgidee?

De inschrijving voor ‘Het Beste Zorgidee’ is geopend. ONVZ daagt Nederland voor de zesde keer uit om mee te denken over verbeteringen in de zorg. Ook u kunt een idee insturen voor deze wedstrijd. Daarmee maakt u kans op 10.000 euro.

Honderden ideeën

Het Beste Zorgidee is de eerste en enige wedstrijd waar patiënten, zorgverleners en andere betrokkenen wordt gevraagd mee te denken over hoe de zorg verbeterd kan worden. De afgelopen jaren ontving ONVZ duizenden innovatieve ideeën.

De praktijk in

Enkele winnende ideeën worden inmiddels in de praktijk toegepast. Zo voert een kliniek uit Nijmegen op dit moment een proef uit met het Zorgidee van 2011. Daarin wordt gekeken of teruggebrachte medicijnen via een speciale bewaarmethode opnieuw uitgegeven kunnen worden.

Meedoen dit jaar?

Ook uw idee is van harte welkom! Insturen kan tot maandag 30 september 2013. Wilt u graag meer weten? Kijk dan op de speciale website van het Beste Zorgidee van Nederland. Hier vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de wedstrijdcriteria en de samenstelling van de jury.

Stemmen via website en Facebook

In het najaar kiest een deskundige jury vijf finalisten uit alle inzendingen. Zij presenteren hun idee daarna op de website van het Beste Zorgidee. De uiteindelijke winnaar is degene die straks de meeste stemmen krijgt via de site of Facebook. Wordt dus vervolgd!

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding