Inloggen MijnONVZ

ONVZ in top van meest klantvriendelijke zorgverzekeraars

Goed nieuws: ONVZ krijgt van haar klanten het rapportcijfer 8,3! Dat blijkt uit het jaarlijkse prestatieonderzoek van MarketResponse. Samen met onze partners PNOzorg en VvAA vormt ONVZ daarmee de
top 3 van meest klantvriendelijke zorgverzekeraars.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau MarketResponse onderzoekt jaarlijks de prestaties van zorgverzekeraars in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen. Ruim 11.000 huishoudens gaven dit jaar hun mening over 23 merken van verschillende zorgverzekeraars.

Dit vonden klanten van ONVZ

De belangrijkste uitkomsten van de KlantenMonitor Zorgverzekeringen over ONVZ op een rij: 

  • Klanten geven een acht of hoger voor alle onderzochte onderdelen van onze dienstverlening.
  • Klanten zijn vooral tevreden over de afhandeling van declaraties, het telefonisch contact, onze polisdocumenten, het jaarlijkse premieoverzicht en onze internetsite.
  • Op loyaliteit scoort ONVZ het hoogst van alle onderzochte verzekeraars. Veel klanten zouden ons aanbevelen bij hun vrienden, familie en kennissen.
  • Klanten geven als motivatie voor hun keuze voor ONVZ: ‘vertrouwen’, ‘betrouwbaarheid’, ‘ik ben in goede handen bij ONVZ’ en ‘ONVZ past bij mij’.

Vrije keuze telt

“De hoge score van ONVZ laat zien dat klanten onze keuzevrijheid waarderen”, zegt Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ. “Bij ons kunnen mensen zelf hun arts, ziekenhuis of medicijn kiezen.”

Schepje er bovenop

Erno Kleijnenberg: “ONVZ is erg blij met het mooie rapportcijfer. We zien dit als een belangrijke steun voor onze manier van werken. Bovendien is het een bevestiging dat wij de juiste producten en diensten bieden. Het is fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. En dat willen we graag zo houden. Alle reden om er een schepje bovenop te doen!”

Wilt u graag meer weten over de KlantenMonitor Zorgverzekeringen? Kijk dan op de website van MarketResponse of lees ons persbericht.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding