Inloggen MijnONVZ

Drie handige eet-apps

Eten, we zijn er de hele dag mee bezig. Wat eet ik vanavond? Niet vergeten om nog brood te halen. Wat heb ik nog in de koelkast liggen? Eet ik niet te vet? Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om het ons een stuk gemakkelijker te maken. Drie handige apps voor de lekkere (en gezonde) trek.

1. CalorieTeller

Met deze app houd je heel gemakkelijk bij hoeveel calorieën je per dag tot je neemt. In de app zijn de voedingswaarden van duizenden voedingsmiddelen te vinden. Verder kun je bijvoorbeeld snel alle huismerken van de bekende Nederlandse supermarkten langsgaan of zoeken op productmerk.

http://itunes.apple.com/nl/app/calorieteller-door-fatsecret/id364140848?mt=8

2. Slim Koken

De Slim Koken-app van het Voedingscentrum helpt je om minder voedsel te verspillen. De app biedt koop-, kook- en bewaartips en recepten op maat. Ook recepten speciaal voor mensen met allergieën zoals voor koemelk, ei en gluten.

http://itunes.apple.com/nl/app/slim-koken/id477672893?mt=8

3. Brood

We eten elke dag brood, veel brood. Maar soms zijn we inspiratieloos. En dan brengt deze app uitkomst. Kies je eetmoment (ontbijt, lunch, avondeten), selecteer een broodsoort en klik je beleg aan. Vervolgens krijg je een lijst met lekkere én gezonde recepten.

http://itunes.apple.com/us/app/broodrecept/id410678717?mt=8

Artikelen 14 Maart 2012

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

ONVZ Zorgpas

Met de smartphone app kunt u snel en eenvoudig een declaratie indienen. Beschikbaar voor iPhone en Android!ONVZ Zorgpas
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding